PRATI TRENDOVE: Aleksandar Vučić otvorio profil na TikToku

Na njegovom nalogu nalazi se 11 kratkih videa, među kojima je i jedan sa fotografijom njegovog sina Danila uz natpis "Tatin ponos“.

  • Regija

  • 17. Jul. 2021  

  • 2

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić otvorio je profil na popularnoj društvenoj mreži TikTok.

Na njegovom nalogu nalazi se 11 kratkih videa, među kojima je i jedan sa fotografijom njegovog sina Danila uz natpis "Tatin ponos“, prenosi Klix.

Na profilu je i Vučićeva čestitka košarkašicama Srbije koje su osvojile zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu. Osim toga, objavio je video vojne vežbe, ali i spot o dostignućima Srbije u vrijeme korona virusa, kao i video kojim se predstavljaju novoizgrađeni putevi.

Predsjednik Srbije od ranije ima profil na Instagramu.

@predajanijeopcija

Можемо и морамо заједно да напредујемо. ##Srbija 

♬ original sound - Aleksandar Vučić
@predajanijeopcija

Од душе се не може отети!  #KosovoiMetohija #Danilo #Vucic

♬ Sini jarko sunce sa Kosova - Danica Crnogorčević

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...