BIZARNA SITUACIJA U BANJOJ LUCI: Žena prišla da pomiluje psa, a onda je uslijedio šok...(VIDEO)

"Žena je prišla i pitala da li može da pomazi Tesu (psa), ona mi je tada sjedila u krilu što sam ja odobrila. Ona je počela da je mazi po glavi, nakon čega se spustila i ugrizla Tesu za njeno uho."

  • Hronika

  • 17. Jul. 2021  17. Jul. 2021

  • 3

Oni koji odluče da se bave novinarstvom, prva stvar koju ih uče da ukoliko pas ujede čovjeka i nije vijest, ali da je vijest ako čovjek ujede psa. Zato što je to nešto nevjerovatno. Upravo to nevjerovatno dogodilo se u Banjaluci kada je žena ugrizla psa za uho.

"Žena je prišla i pitala da li može da pomazi Tesu (psa), ona mi je tada sjedila u krilu što sam ja odobrila. Ona je počela da je mazi po glavi, nakon čega se spustila i ugrizla Tesu za njeno uho, na šta je pas skiknula, a žena se odmaknula", priča to vlasnica prelijepog psa Tesa Ivona Bijelić.

Nakon toga žena se udaljila, a vlasnica je pregledala psa, piše atv.bl.

"Konobaru kojem sam ispričala šta se dogodilo ostao je u nevjerici. Ostali ljudi su samo posmatrali", kaže vlasnica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...