OVO MEZE NE MOŽE BITI BEZVEZE: Napravite čips od tikvica u tren oka

Super ideja da iskoristite preostale tikvice iz bašte ili frižidera.

  • Gastro

  • 19. Jul. 2021  20. Jul. 2021

  • 0

SASTOJCI:

2 tikvice izrezane na tanke kolutiće

½ šolje prezle

2 kašike parmezana

2 bjelanca

so

biber

PRIPREMA:

1. U posudi pomiješajte parmezan, prezlu, so i biber.

2. U drugoj posudi umutite bjelanca pa umačite kriške tikvice.

3. Tikvice uvaljajte u prezlu i poredajte na namašćenu tepsiju.

4. Pecite u 5 minuta u rerni zagrijanoj na maksimum, okrenite i pecite još 5 do 10 minuta.

Prijatno!:) 

(SB/Domacica.com) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...