NOKAUT FAZA SNSD-a ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Zbog Lukačevog krošea, žestok okršaj Gorice Dodik i Nebojše Vukanovića…

Ne stišava se bura na društvenim mrežama nakon što je u javnost procurila informacija kako je ministar policije RS-a Dragan Lukač nokautirao Milorada Dodika na skupu SNSD-a.

  • Mini market

  • 20. Jul. 2021  20. Jul. 2021

  • 3

"Ja ću, za razliku od Vukana i sličnih paćenika, pisati ono za šta znam da je 100 posto istina i neću se libiti da do kraja istrajem da to dokažem“, poručila je Gorica Dodik.

"Da uvijek imam pouzdane izvore i tačne informacije, potvrdila je i Godica Dodik, kćerka Milorada Dodika. Ona je na Twitteru potvrdila da je Dodik snimao zube i vilicu, kako sam to i objavio", poručuje Vukanović.

Poslanik u Narodnoj skupštini RS-a dodaje i kako mu je žao što je došlo do tenzija takvih razmjera te kako je protivnik nasilja, ali da niko kao Sebija Izetbegović i Gorica Dodik svojim ponašanjem ne štete vlastitoj porodici.

Izvor: Facebook

Vukanović priznaje da je već neko vrijeme znao šta se dogodilo između Lukača i Dodika, ali da to nije htio objaviti sve dok nije dobio potvrdu iz još jednog izvora.

Izvor: Facebook

Podsjetimo, Gorica Dodik burno je reagirala na Vukanovićeve navode, nazvavši ga, uz salve uvreda, i psihičkim bolesnikom, a njezin otac jučer je nakon svega pojavio s vidno otečenom stranom lica, potvrdivši kako se nešto ipak dogodilo.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...