NEZAPAMĆEN SKANDAL TRESE ENGLESKU: Nogometaš suspendiran zbog pedofilije, policija istražuje slučaj...

Zbog toga je reagovao i klub s Goodisona, koji je suspendovao ovog igrača i to će ostati tako sve do završetka istrage, odnosno dok se ne zaključi da li je kriv ili nije.

  • Šareni svijet

  • 20. Jul. 2021  20. Jul. 2021

  • 0

Iz policije nisu željeli da objave identitet uhapšenog, ali je potvrđeno da se radi o 31-godišnjem fudbaleru koji igra u dresu Evertona.

Zbog toga je reagovao i klub s Goodisona, koji je suspendovao ovog igrača i to će ostati tako sve do završetka istrage, odnosno dok se ne zaključi da li je kriv ili nije.

Policija neimenovanog igrača Evertona sumnjiči za pedofiliju te je on uhapšen kako bi dao izjavu istražiteljima koji rade na njegovom slučaju.

Ovaj fudbaler pušten je nakon ispitivanja uz jamčevinu.

Nakon što je pušten na slobodu, iz Evertona su odlučili da suspenduju ovog igrača i on nema mogućnost da trenira s ekipom uoči nove sezone te svi nestrpljivo čekaju da se ovaj slučaj riješi.

"Možemo potvrditi da je jedan igrač prvog tima suspendovan dok se ne završi istraga policije. Klub će nastaviti davati podršku istražiteljima kako bi se sve što prije završilo", kratko su saopštili iz Evertona.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...