ČEDOMIR JOVANOVIĆ PONOVO ODUŠEVIO: Uputio je emotivnu poruku za najveći muslimanski praznik

"Praznici ne smiju da budu sami sebi svrha, već prilika da u sebi potražimo razumijevanje za one koji se razlikuju od nas i pokažemo solidarnost prema ljudima u nevolji", napisao je Jovanović.

  • Društvo

  • 20. Jul. 2021  20. Jul. 2021

  • 1

Lider Liberalno-demokratske partije Srbije Čedomir Jovanović uputio je čestitku povodom velikog muslimanskog praznika Kurban- bajrama.

- Dragim ljudima koji danas proslavljaju Kurban-bajram, upućujem najsrdačnije čestitke. Praznici ne smiju da budu sami sebi svrha, već prilika da u sebi potražimo razumijevanje za one koji se razlikuju od nas i da pokažemo solidarnost prema ljudima u nevolji. Želim da radost Kurban-bajrama i vrijednosti koje nosi, podijelite sa svojom porodicom, prijateljima i komšijama. Bajram šerif mubarek olsun - napisao je Jovanović na svom Facebook profilu.

Dragim ljudima koji danas proslavljaju Kurban-bajram upućujem najsrdačnije čestitke. Praznici ne smeju da budu sami sebi...

Posted by Čedomir Jovanović on Tuesday, 20 July 2021

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...