VUČIĆ PLAŠI REGION NOVIM NAORUŽANJEM: Objavio video sa PRIJETEĆOM PORUKOM

"Nalazimo se u veoma složenom okruženju i složenoj političkoj situaciji", kaže Vučić.

  • Regija

  • 20. Jul. 2021  21. Jul. 2021

  • 15

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu video-snimak u kojem je poručio da je Vojska Srbije neophodna kao garant očuvanja mira i stabilnosti i poručio da će ona biti u stanju da u svakom trenutku zaštiti i sačuva zemlju.

"Nalazimo u veoma složenom okruženju i složenoj političkoj situaciji, zato je Vojska Srbije neophodna kao garant očuvanja mira i stabilnosti, odnosno odvraćanja od napada na Srbiju.Naša obaveza je da uvijek i u svakom trenutku imamo dovoljnu snagu, dovoljnu silu, da našu zemlju zaštitimo i sačuvamo i to će Vojska Srbije biti u stanju u svakom trenutku da učini", govori Vučić u videu objavljenom na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...