"DOK REPUBLIKA SRPSKA PROPADA, J**I SE…": Dragan Mektić brutalno ogolio stvari do kraja…

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić burno je reagirao nakon najnovijih događaja u vezi sa sukobom u SNSD-u.

  • Mini market

  • 22. Jul. 2021  22. Jul. 2021

  • 1

Mektić je osudio prepucavanje Gorice Dodik i Nebojše Vukanovića te o svemu dao svoje mišljenje.

"Koji smo mi skup političkih budala, dok Republika Srpska propada ona (Gorica Dodik, op.“SB-a“): Donesi mi čokoladu, dođi kod mene na rakiju. Je*i se, sirotinjo, ko god može, bježi vani, doći će vrijeme za povratak", poručio je Mektić.

Podsjetimo, nakon što je Nebojša Vukanović objavio kako je ministar policije RS-a Dragan Lukač nokautirao Milorada Dodika na skupu SNSD-a, oglasila se i Gorica Dodik:

"Ma, ko to meni hoće da kupi čokoladu?! Kako si ti, Vukane, jedna duša od čovjeka, hvala ti što misliš na mene. Nemoj čekati slučajan susret, dođi na rakiju kao pravi Srbin pa da snimimo i primopredaju čokolade, ne bi bilo od srca ako se ne snimi“, sarkastično je poručila Gorica Dodik te dodala:

"Tebi, pile, smeta Gorica, jer ti odgovori pa pokušavaš da okreneš na to da štetim porodici. Pitaj ti svoju porodicu šta o tebi misli.“

"Da uvijek imam pouzdane izvore i tačne informacije, potvrdila je i Godica Dodik, kćerka Milorada Dodika. Ona je na Twitteru potvrdila da je Dodik snimao zube i vilicu, kako sam to i objavio", poručio je ranije Nebojša Vukanović.

Poslanik u Narodnoj skupštini RS-a dodao je i kako mu je žao što je došlo do tenzija takvih razmjera te kako je protivnik nasilja, ali da niko kao Sebija Izetbegović i Gorica Dodik svojim ponašanjem ne šteti vlastitoj porodici.

Vukanović priznaje da je već neko vrijeme znao šta se dogodilo između Lukača i Dodika, ali da to nije htio objaviti sve dok nije dobio potvrdu iz još jednog izvora.

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...