URNEBESNO: Vatrogasci ulovili nestašnog "provalnika", pogledajte njegovu reakciju

Njegova reakcija postala je viralna.

  • Šareni svijet

  • 22. Jul. 2021  22. Jul. 2021

  • 0

Rakun iz američke savezne države Georgije u potrazi za hranom napravio je prijestup, a nakon što je uhvaćen, postao je viralna zvijezda.

"Nikad ne znate šta će se dogoditi kad kao vatrogasac dođete u smjenu. Svakako, povremeno spašavamo mačke s drveća, ali rakun? To je novo", objavila je vatrogasna jedinica Dalton City na Facebooku.

Priložili su fotografiju rakuna koji prekriva lice pred kamerom kao da se stidi što je uhvaćen u krađi.

"Pozvani smo da pomognemo ovom tipu da pronađe izlaz iz kuće u Daltonu. Kao što vidite, prilično mu je bilo neugodno zbog toga, ali zapravo se nema čega sramiti. Svima nam je svako malo potrebna pomoć", objavili su vatrogasci.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...