MLADA HRVATSKA GLUMICA ZAPALILA INSTAGRAM: Obožavaoce počastila fotografijama u "najmanjem bikiniju svih vremena" (FOTO)

Komentari nisu izostali, a Madi Peršić svi govore kako je zgodna, prekrasna i savršena.

  • Sex i grad

  • 23. Jul. 2021  23. Jul. 2021

  • 0

Mlada hrvatska glumica Mada Peršić odmarala se ovih dana na Hvaru. Obožavaoce na Instagramu počastila je fotografijama sa plaže, gdje je odjevena u "najmanji bikini svih vremena".

Komentari nisu izostali, njeni pratioci počeli su nizati pohvale.

"Prekrasna si", "savršeno", "jako si zgodna" - dijelili su komplimente glumici koja je pokazala utegnutu liniju, vitko tijelo i širok osmijeh po kojem je i inače prepoznatljiva.

Kako nam je rekla, vesele je pohvale fanova na društvenim mrežama, a na Hvar je otišla sasvim sama.

- Bila sam tamo tjedan dana. Uvijek na godišnji idem sa prijateljima. To je zabavno, ali uvijek s nekim moraš nešto dogovarati i pregovarati. Htjela sam vidjeti kako je to biti na Hvaru sam, istražiti sve njegove tajne. Upoznala sam jako puno novih ljudi, naplesala sam se, bila svuda od Stipanske do Palmižane... Zapravo sam se jako dobro provela, ali obaveze su me natjerale da se vratim u Zagreb - kaže Mada Peršić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...