VRIJEME ZA PROMJENE: Nicole Kidman ima novu frizuru, a fanovi se nadaju da se radi o...

Čini se da je ovaj drastični rez još jedna u nizu prilagodbi izgleda za potrebe snimanja.  ‘’Na setu’’, napisala je glumica uz objavu. 

  • Žena

  • 23. Jul. 2021  

  • 0

Nicole Kidman kroz desetljeća bogate glumačke karijere nerijetko je transformirala svoj izgled, ali uglavnom je zadržavala svoj zaštiti znak - dugu plavu kosu. Mnoge korisnike interneta zato je prilično šokirala njezina posljednja Instagram objava na kojoj australska glumica pozira s drastičnom kraćom frizurom – jagoda blond pixiejem!

Ipak, čini se da je ovaj drastični rez još jedna u nizu prilagodbi izgleda za potrebe snimanja.  ‘’Na setu’’, napisala je glumica uz objavu. 

Mnogi njezini fanovi iskrenuo su priznali kako su nadaju kako se ipak radi o periki.  ‘’Što se događa s kosom, prestrašila si me’’, ‘Nadam se da nisi dopustila da odrežu tvoju prekrasnu kosu’’,  između ostalog su napisali.  No, neki su promjenu i pozdravili usporedivši australsku glumicu s Julie Andrews, zvijezdom kultnog filma 'Moje pjesme, moji snovi' (Sound of music), prenosi 24sata.hr.


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...