RONALDO SE HVALI SVOJOM GEORGINOM: Pljušte komplimenti, pogledajte i zašto

"Moja prekrasna kraljica", napisao je Ronaldo uz fotografiju na kojoj on i lijepa Georgina poziraju u usklađenim bijelim kombinacijama.

  • Show

  • 23. Jul. 2021  

  • 1

Cristiano Ronaldo na Instagramu je objavio novu fotografiju s Georginom Rodriguez pa dobio milione komplimenata.

Cristiano Ronaldo na svom je profilu na Instagramu, gdje ga trenutačno prati 317 milijuna ljudi, podijelio romantični trenutak sa svojom partnericom Georginom Rodriguez i oduševio vojsku obožavatelja koja prati svaki njegov korak.

"Moja prekrasna kraljica", napisao je Ronaldo uz fotografiju na kojoj on i lijepa Georgina poziraju u usklađenim bijelim kombinacijama. Ona je istaknula svoju putenost u uskoj bijeloj haljini, a on u bijelom odijelu ispod kojeg nosi crnu majicu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...