KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ JAVILA SE IZ TOKIJA: Otkrila koje sportove će pratiti...

"Pratit ću što god budem mogla. Idem na tenis, na vaterpolo navečer, a vidjet ću što još stignem."

  • Regija

  • 24. Jul. 2021  24. Jul. 2021

  • 0

Hrvatski sportaši kao i svi ostali u Tokiju nastupaju pred praznim tribinama, bodre ih tek malobrojni članovi delegacije, nacionalnog i međunarodnog olimpijskog odbora.

Među njima je i bivša predsjednica i članica Međunarodnog olimpijskog odbora Kolinda Grabar Kitarović koja se iz Tokija javila za Točku na tjedan N1 televizije.

Otkrila je koje hrvatske sportaše će pratiti u nedjelju.

"Pratit ću što god budem mogla. Idem na tenis, na vaterpolo navečer, a vidjet ću što još stignem. Zbog tih restrikcija je puno sporije kretanje pa ne stignete u jednom danu napraviti onoliko koliko biste htjeli i stigli", rekla je Grabar-Kitarović.

"Meni je jučer na otvaranju na tom praznom stadionu, pogled na tribine koje su bile u mraku, sve to bilo malo tužno, a opet s druge strane ipak veselo što su se Olimpijske igre ipak otvorile", rekla je bivša predsjednica, prenosi Jutarnji.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...