ANGELINA JOLIE U ŠETNJI PARIZOM: Uvijek elegantna, a ova senzualna haljina to i potvrđuje ... (FOTO)

Odjenula je crnu haljinu od sjajnog materijala koja naglašava siluetu tijela te žensku figuru

  • Žena

  • 24. Jul. 2021  24. Jul. 2021

  • 0

Angelina Jolie sa svoje šestero djece otputovala je u Pariz, a slavna glumica i njezina obitelj ondje privlače veliku pažnju javnosti. Fotografi i znatiželjni pogledi prolaznika pratili su ih i pri odlasku na večeru u restoran La Girafe s pogledom na Eiffelov toranj.

Na putu u restoran Angelina Jolie fotografirana je sa svoje četvero djece, 17-godišnjim Paxom, 16-godišnjom Zaharom, 15-godišnjom Shiloh i 13-godišnjim Knoxom. Glumica je za večeru odabrala svoj provjereni modni stil te je nosila crno, no u vrlo senzualnom izdanju.

Angelina Jolie otputovala je u Pariz s djecom - 1Angelina Jolie s djecom je posjetila restoran u Parizu(Foto: Profimedia)

Odjenula je crnu haljinu od sjajnog materijala koja naglašava siluetu tijela te žensku figuru čini putenijom. Vitku liniju glumica je dodatno istaknula tankim crnim remenom, a istaknuo se i damski detalj u obliku vrpce na predjelu vrata.

Haljinu midi dužine nosila je uz baršunasti crni kaputić i opako dobar model crnih kožnatih salonki s remenčićem oko gležnja ukrašenim sitnim metalnim prstenima.

To je bio treći outfit u kojem je Angelina Jolie viđena u četvrtak u Parizu. Istoga dana nosila je i bijelu haljinu retro stila s klasičnom kragnicom, rukavima do lakta i tankim bijelim remenom, a izgledala je jako lijepo i u outfitu sastavljenom od bijele majice, bež kostima s lepršavim hlačama i sakoom te bež salonki s vrlo tankom potpeticom, piše Žena.hr.

Angelina Jolie otputovala je u Pariz s djecom - 2Angelina Jolie otputovala je u Pariz s djecom

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...