NOVI DETALJI TRAGEDIJE U SLAVONSKOM BRODU: U prevrtanju autobusa sa Kosova 10 poginulih, među putnicima bilo i djece, ljekari se bore za živote....

Na mjesto strašne nesreće na autocesti u blizini Slavonskog Broda gdje je rano jutros došlo do izlijetanja autobusa kosovskih oznaka pri čemu je poginulo deset osoba, stigao je Damir Trut, ravnatelj Civilne zaštite Hrvatske i iznio detalje o nesreći.

  • Hronika

  • 25. Jul. 2021  

  • 0

- Dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao autobus kosovskih registarskih oznaka. U autobusu je bilo 67 putnika i dva člana posade, tj. dvojica vozača. Nažalost, devet putnika i jedan vozač su poginuli i ovom prilikom izražavam sućut njihovim obiteljima, kazao je Trut.

- 44 putnika je primljeno u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu gdje im je pružena zdravstvena medicinska skrb. Od tih 44, osam je teže ozlijeđeno, do sada ih je četvero operirano, a ostali su u obradama. 14 putnika i jedan vozač su privremeno smješteni ovdje u policijskoj postaji i čekaju smještaj u objekt koji će im osigurati županija Brodsko-posavska, rekao je.

U nesreći je najmanje 10 osoba smrtno stradalo dok je više desetaka osoba zadobilo tjelesne ozljede, izvijestila je policija koja utvrđuje okolnosti pod kojim se dogodila prometna nesreća.

Prema posljednjim informacijama u busu je bilo 69 osoba, uključujući i četvero djece, no niko od maloljetnika nije ozlijeđen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...