RIJETKO VIĐENI PRIZORI: Izložba fotografija "Druga strana Srebrenice" Mladena Kojića

Fotografije prate najljepše momente i predjele kroz ljude, manifestacije i prirodni ambijent.

  • Kultura

  • 26. Jul. 2021  26. Jul. 2021

  • 0

U okviru "Konjičkog kulturnoga ljeta 2021", u Galeriji Narodnog univerziteta u Konjicu 26. jula u 20 sati bit će otvorena izložba fotografija "Druga strana Srebrenice" autora Mladena Kojića.

Sa petnaest fotografija autor je prikazao svakodnevni život u Srebrenici i sve radosti kojima se opisuje život u toj varošici.

Fotografije prate najljepše momente i predjele kroz ljude, manifestacije i prirodni ambijent.

Mladen Kojić je novinar, fotograf iz Srebrenice koji je zaposlen u "Kući dobrih tonova", a kroz svoj angažman u zajednici želi promovirati drugu stranu Srebrenice - onu koja živi tokom čitave godine i koja je pozitivna, naslonjena na prošlost, s očima uprtim u budućnost, saopćeno je iz NU-a u Konjicu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...