BMW-om SPRIJEČILA PROLAZAK: Pogledajte šta su joj napravili vatrogasci (VIDEO)

Nepromišljena vozačica može biti sretna zbog strpljivosti vatrogasaca.

  • Auto

  • 28. Jul. 2021  29. Jul. 2021

  • 1

Video objavljen na Redditu još jednom pokazuje koliko je kratko zaustavljanje na cesti nepromišljen potez.

Uključivanje sva četiri pokazivača smjera ne čini vas svemogućim, posebno na ulicama gdje su već bočno parkirani automobili, pa tako parkirani auto smeta i parkiranom vozilu, ali i vozilu koje nastoji proći cestom.

Ova vozačica je odlučila BMW parkirati na cesti, vjerojatno misleći da se može parkirati na par minuta jer neće nikome smetati. Upravo tada u prolazu su bili vatrogasci, i to s upaljenim signalnim svjetlima i sirenom.

Suprotno očekivanjima, vatrogasci su odlučili pričekati neko vrijeme i dozvati vlasnika sirenom, kako bi maknuo automobil i omogućio im nesmetani prolazak. Nakon otprilike minutu ležernim hodom dolazi i vlasnica koja sjeda u auto.

Vatrogasci su ju pritom odlučili počastiti odgovarajućom melodijom. Uzevši sve u obzir, može biti sretna zbog minimalne opomene.

Inače, u prijašnjim slučajevima vlasnici BMW-a su bili nepropisno parkirani i pritom priječili vatrogascima pristup hidrantu. U svim slučajevima ostali su bez stakala.

(Index Auto) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...