U ČAST OLIVERU DRAGOJEVIĆU: U njegovoj rodnoj Veloj Luci niz događaja...

Muzičara koji je obilježio generacije i mlađih i starijih, u srcu nosi milionska publika.

  • Estrada

  • 29. Jul. 2021  29. Jul. 2021

  • 0

Na današnji dan prije tri godine, napustio nas je Oliver Dragojević, voljen i cijenjen i kao muzičar i kao osoba.

Cjelodnevno sjećanje u Veloj Luci nazvano ”Trag u beskraju - sjećanje na Olivera Dragojevića”, koje će kulminirati večerašnjim koncertom, počelo je polaganjem vijenaca na mjesnom groblju sv. Roka i misom, uz recital u crkvi Marka Tolje, Ante Gela & kvarteta "Sequentia".

Tolja i Gelo večeras će stati zajedno na pozornicu, na kojoj će im se navečer od 22 sata pridružiti Gibonni, Tedi Spalato, Antonio Serrano, "Dupini", klapa "Ošjak" i Alan Bjelinski, uz prijenos na HTV-u 2.

Muzičara koji je obilježio generacije i mlađih i starijih, u srcu nosi milionska publika, ali najteže je članovima njegove porodice, koji treću godinu zaredom proživljavaju bol zbog velikog gubitka, piše "Jutarnji".

  Slika

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...