POGLEDAJTE SNIMAK EVAKUACIJE JELENE KARLEUŠE I KĆERKI IZ HOTELA U POŽARU: Bebe na brodu, DJECA PLAČU - prizor STRAVE!

Drama u Turskoj.

  • Hronika

  • 29. Jul. 2021  30. Jul. 2021

  • 1

Pop pjevačicu Jelenu Karleušu i njenu porodicu zahvatio je užas na odmoru u Turskoj.

alt

Naime, izbio je požar u njihovom kompleksu i svi su morali da budu hitno evakuisani, piše Srbija Danas.

"Nećete vjerovati šta se dešava u našem hotelu. Sve gori, došli su da nas evakuišu. Ja sam tu sa djecom", objavila je Jelena na svom Instagramu i snimila užas koji se trenutno dešava.

Brodić je došao po njih, a Karleuša se trudila da smiri paniku uplašenih ljudi.

alt

Svi su vrištali i panično bježali. Na brodiću sa njom bio je veliki broj djece i beba, a tu je i Jelenina tetka Danijela, koja je vidno uznemirena.

Svi članovi porodice su smješteni na brodić za evakuisanje, ostaje da vidimo šta će se dalje dešavati. Cijeli snimak užasa možete pogledati ispod.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...