DENIS ZVIZDIĆ ODLUČNO STAO U ODBRANU DURAKOVIĆA: "Zbog Dodikovog populističkog ulizivanja režimskom novinaru, Ćamil je dobio jezive prijetnje"

"Strašne su i odvratne poruke koje je dobio Ćamil Duraković nakon najave Milorada Dodika da će ga smijeniti", kaže Zvizdić

  • Vijesti

  • 31. Jul. 2021  

  • 6

Član Kolegija Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Denis Zvizdić oglasio se na Twitteru povodom jezivih prijetnji smrću koje je predsjednik Skupštine opštine Srebrenica Ćamil Duraković dobio na društvenim mrežama.

Njegov tweet prenosimo u cjelosti:

"Strašne su i odvratne poruke koje je dobio Ćamil Duraković nakon najave Milorada Dodika da će ga smijeniti. Najstrašnije je da su to poruke od njegovih sugrađana,od onih koje Ćamil poznaje. A sve zbog Dodikovog populističkog ulizivanja režimskom novinaru(ima) koji negira istinu i krši zakon. Velika podrška Ćamilu Durakoviću,čovjeku koji se protivi negiranju genocida, koji poziva na razum i bori se za civilizacijski napredak i razvoj Srebrenice po mjeri svih njenih stanovnika", napisao je Zvizdić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...