POPULARNA BH. GRUPA DEMANTOVALA DA ĆE PJEVATI NA SVADBI BAKIROVE I SEBIJINE KĆERKE: "I da su nas pozvali, odbili bismo ih"

Dodali su da poziv za pjevanje na vjenčanju kćerke Bakira Izetbegovića svakako ne bi mogli prihvatiti.

  • Mini market

  • 02. Avg. 2021  03. Avg. 2021

  • 0

Iz sarajevske grupe "Hari Mata Hari" demantovali medijske natpise

U proteklih nekoliko dana u javnosti se pojavila informacija da će na svadbi Jasmine Izetbegović, kćerke Bakira i Sebije Izetbegović, pjevati popularni bh. bend Hari Mata Hari.

Međutim, danas iz ovog benda stiže informacija kako navodi u medijima nisu tačni, te da grupa Hari Mata Hari, kao ni sam Hari Varešanović neće zabavljati prisutne na svadbi Jasmine Izetbegović.

Kako su za portal Express istakli iz menadžmenta ovog benda, oni nisu dobili nikakav poziv od bilo koje osoba koja ima veze sa svadbom Jasmine Izetbegović i Ćamila Humačkića, kao ni od Izetbegović i Humačkića lično.

Dodali su da poziv za pjevanje na vjenačnju kćerke Bakira Izetbegovića svakako ne bi mogli prihvatiti, jer u tom terminu već od ranije imaju zakazan nastup u Sjevernoj Makedoniji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...