MASKE SU PALE: Milorad Dodik otvoreno priznao šta radi u dogovoru s Čovićem, pogledajte kako brutalno vrijeđa Bošnjake (VIDEO)

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je za RTRS da rukovodstvo Srbije danas ima najbolji odnos s Republikom Srpskom i najveće razumijevanje.

  • Politika

  • 04. Avg. 2021  04. Avg. 2021

  • 17

Milorad Dodik je uoči sastanka u Beogradu kazao i da je Srbija u ovom trenutku najmoćnija država na Balkanu te da je predsjednik te zemlje Aleksandar Vučić podigao zemlju politički na međunarodnom planu, a regionalno je postavio kao najmoćniju u ekonomskom, političkom i vojnom smislu.

Dodik kaže da nema obavezu da bude u Predsjedništvu BiH i da se sastane s visokim predstavnikom Christianom Schmidtom.

- Mi hoćemo da se on identifikuje, onda ćemo moći da kažemo: "E, sad možemo ili ne možemo razgovarati s tobom u nekoj formi, eto ti si izaslanik SAD-a i Njemačke, napišite da jeste tako, ali nisi visoki predstavnik" - rekao je Dodik.

Prije nego što je počeo priču o Srbiji, Dodik je priznao šta sve radi u dosluhu sa predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem te kako mu "Hrvati na tome zahvaljuju".

LAKTAŠKE KRUŠKE I JABUKE

Dodik je, lamentirajući nad historijom Bošnjaka pomiješao čak i vijekove, pa je određene događaje koji se odnose na 19. vijek smjestio u 20. vijek.

A, onda i brutalno izvrijeđao Bošnjake…

Komentari - Ukupno 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...