EVO KAKO PREDSJEDNIK SRBIJE VARA GLASAČE: Penzionerima obećan izlet, a prevarom dovedeni u Busije kako bi slušali Aleksandra Vučića (VIDEO)

Kako se vidi na snimku, starije žene i muškarac idu pješice i objašnjavaju šta se dogodilo.  

  • Regija

  • 05. Avg. 2021  05. Avg. 2021

  • 0

Penzioneri iz Grocke koje su naprednjaci prevarom doveli u Busije kako bi slušali Aleksandra Vučića i njegovu političku samopromociju, od bijesa su sami krenuli da se vraćaju kući, uz psovke upućene SNS-u i predsjedniku Srbije.

- Glasači Srpske napredne stranke psuju Aleksandra Vučića i govore kako su prevareni! Obećali su im da ih autobusima voze na izlet u Banju Vrdnik, a doveli su ih u Busije. Napustili su mesto okupljanja i krenuli sami da se vraćaju - napisao je na Twitteru Marko Dragoslavić i priložio videosnimak, na kom se vide ogorčeni ljudi i kako govore da su prevareni!

Kako se vidi na snimku, starije žene i muškarac idu pješice i objašnjavaju šta se dogodilo.  

- J..  ja njega, bože mi oprosti. Nismo mi došli, prevareni smo. Krenuli smo na drugu stranu - kaže jedna od penzionerki.

A na pitanje, "kako, gospođo", stiže odgovor, piše Direktno.rs. 

- Mi smo krenuli za Banju Vrdnik, tamo da nas vode, a dovezli nas na drugu stranu! PREVARA! To je trebalo da bude ekskurzija...

- Znaš kako me boli k... Idem ja kući mojoj. Da ih čekam do pola osam. Ima 200 autobusa pa dok to izvuče. Znaš koliko vremena treba - dodaje penzioner. 

Podsjetimo, centralni skup povodom 26. godišnjice progona i stradanja Srba u "Oluji" održan je sinoć u Busijama, ali kako se vidi, na Vučićevom skupu nisu svi bili svojom voljom.

Eto, sve je jasno, SNS ponižava ljude, podmeće, vara čak i svoje glasače. Šta, onda, da očekuju ostali građani?!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...