NAKON ZVANIČNOG UČLANJENJA U SDA, FARUK KAPIDŽIĆ PORUČIO: "Ukazano mi je povjerenje i mogućnost za nastavak borbe u okviru same stranke protiv anomalija koje su je zadesile u prošlosti"

Iako već odavno arhitekt Faruk Kapidžić pokazuje izrazitu sklonost prema djelovanju SDA i po pozivu lidera ove stranke (kako je u jednom intervjuu pojasio) obavljao je i obavlja značajne funkcije, zvanično učlanjenje u ovu stranku upriličeno je tek jučer. 

  • Politika

  • 05. Avg. 2021  06. Avg. 2021

  • 2

Vijest je objavljena na službenom Facebook nalogu lidera SDA Bakira Izetbegovića, a sam Kapidžić je pričekao naredni dan da se oglasi.

"Mnogi su sposobni, pošteni i vrijedni kadrovi otišli iz stranke u tišini i da niko ne zna, uglavnom zbog nepravde izazvane djelovanjem pojedinih nepoštenih, nesposobnih i bezobraznih kadrova koji su takođe otišli iz stranke, ali uz buku, galamu, ucjene i neviđenu medijsku pratnju.Zahvaljujući bezrezervnom povjerenju jednog čovjeka prema meni i njegovoj bezuslovnoj podršci struci i mojoj borbi za istu, ukazano mi je povjerenje i mogućnost za nastavak borbe i u okviru same stranke protiv anomalija koje su je zadesile u prošlosti kao i za samu državu koja će morati uvijek biti branjena jer će uvijek biti meta napada.Svi znaju šta sam radio, šta govorio i šta pisao u proteklih 15-tak mjeseci. Zbog toga su neki ljuti i negativni, a drugi radosni i pozitivni. Trudit ću se da i prvi i drugi to budu još više i da opravdam ukazano povjerenje", napisao je Kapidžić na svom Facebook profilu.  

Mnogi su sposobni, pošteni i vrijedni kadrovi otišli iz stranke u tišini i da niko ne zna, uglavnom zbog nepravde...

Posted by Faruk Kapidžić dia on Thursday, 5 August 2021

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...