"JADNICI, BIJEDNICI…": Jadranka Kosor šokirana novim uvredama na njezin račun koje stižu iz susjedstva...

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor čestitala je na društvenim mrežama Dan pobjede, a na njenu adresu stigle su nove uvrede iz Srbije.

  • Regija

  • 06. Avg. 2021  06. Avg. 2021

  • 1

"A vidi ovog. Bome su se nakeljili na me danas. Jadnici, bijednici. A mi slavimo Dan pobjede", odgovorila je Jadranka Kosor na nove napade iz Srbije.

"Koliko god se gđa. Jadranka Kosor skrivala iza strogog stava, muškog imidža, svedenih linija svoje frizure i crnih kompletića, u njoj ipak kuca jedno toplo ustaško srce. Da je kojom zgodom zadevojčila početkom Drugog svetskog rata, u Jasenovcu bi vodila dramsku sekciju. Ili literarnu", stoji u novoj poruci adresiranoj na bivšu premijerku Hrvatske.

Podsjetimo, jučer je Jadranku Kosor na društvenim mrežama izvrijeđao Danilo Ikodinović, bivši reprezentativac Srbije u vaterpolu, danas politički aktivan.

"Ja čestitam hrvatski Dan pobjede, a dobijem zauzvrat ovo. Teški kompleksi i mržnja", poručila je Jadranka Kosor reagirajući na poruku bivšeg vaterpolskog reprezentativca Srbije Danila Ikodinovića.

Ikodinović je brutalno pogrdnim riječima izvrijeđao bivšu premijerku Hrvatske.

"Ti si moralna nakaza i teško go*no", poručio je Ikodinović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...