POLITIČKI POTRES U SRBIJI: Aleksandar Vučić upozorio Ivicu Dačića, poruka je brutalna…

S obzirom na to da nijedan tekst ovakvog tipa ne može da izađe na svjetlost dana, a da ga prethodno ne odobri Aleksandar Vučić, onda je jasno da je ovo upozorenje lideru SPS-a.

  • Regija

  • 08. Avg. 2021  

  • 3

Da je sve više prisutna nervoza u redovima SNS-a pred izbore koji se bliže, svjedoči i naslovnica današnjeg broja tabloida Kurir, koji je poslužio da Aleksandar Vučić uputi poruku lideru socijalista, Ivici Dačiću, u cilju daljeg disciplinovanja i diskreditacije.

Donoseći vijest iz zavičajnog mjesta aktuelnog predsjednika Skupštine Srbije Ivice Dačića, u kome je, kako se navodi, boravila ekipa ovog tabloida, prenijeto je da je lider socijalista omražena ličnost u tom kraju.

- Naš zemljak Dačić nas obiđe samo kad mu trebaju glasovi. Ništa za nas nije uradio - navodi se u Kurirovom tekstu.

Kurir, FOTO: Printscreen

S obzirom na to da nijedan tekst ovakvog tipa ne može da izađe na svjetlost dana, a da ga prethodno ne odobri Aleksandar Vučić, onda je jasno da je ovo upozorenje lideru SPS-a da bude još servilniji i poslušniji, inače bi se mogao naći u velikim problemima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...