HERCEGOVAC OGORČEN NELJUBAZNOŠĆU HRVATA: "Ostao sam bez apartmana na Makarskoj rivijeri, jer je iznajmljen strancima za veći iznos"

"Bili smo pošteni i rezervirali prije tri mjeseca, kada su prognoze bile crne i kada su nas stožeraši svakodnevno strašili brojkama, a sada, kada je to drugačije, jednostavno smo prevareni", kaže ogorčeni Hercegovac.

  • Društvo

  • 08. Avg. 2021  09. Avg. 2021

  • 1

Svjedoci smo ovih dana da su mnogi imali neugodnosti na Jadranskoj obali jer su prevareni za davno rezervirane apartmane. Jedan od njih je i Hercegovac iz okolice Mostara koji je apartman rezervirao još u maju. Evo njegove priče za naš portal HERCEGOVINA.in.

"Godinama ljetujem na Makarskoj rivijeri i nikada da sada nisam imao problema. Kao i prošlih godina u maju sam nazvao babu kod koje odsjedam i pitao za apartman početkom augusta. Rekla je da je slobodan i da košta 30 eura na noć. Na moje pitanje da uplatim unaprijed avans rekla je da one ne zna u te račune i internet, ta da ću platiti kada dođem. Tri dana prije odmora zove me neka ženska osoba koja kaže da joj je unuka i da joj je žao, jer ne mogu nas primiti, jer je baba obećala već rezerviran apartman. Nažalost nisam mogao ništa nego prihvatiti to jer ta ženska kaže da nemam nikakvih dokaza ni uplate", priča ogorčeni Hercegovac.

"Na kraju sam doznao da su ti apartmani izdani Poljacima za 70 eura, a mi smo jednostavno izbačeni s popisa. Bili smo pošteni i rezervirali prije tri mjeseca kada su prognoze bile crne i kada su nas stožeraši svakodnevno strašili brojkama, a sada kada je to drugačije jednostavno smo prevareni. Žalosno je da su sada apetiti vlasnicima apartmana toliko porasli da ono njihovo bolje išta nego ništa od prije tri mjeseca preraslo u pohlepu i prevaru. Babu nisam prijavio jer sam siguran da joj je ta kćerka ili unuka nasolila pamet i da je to učinila bez njenog znanja. Žalosno je čime se služe, ali ovo mi je škola", govori sagovornik portala Hercegovina.in.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...