KAKAV UŽAS: Vojnika napao krokodil, kolega ga pokušao spasiti, obojica su...

Vojnik koji je pritekao svom kolegi u pomoć, prema medijskim izvještajima, zadobio je povrede ruke i zgloba.

  • Šareni svijet

  • 09. Avg. 2021  09. Avg. 2021

  • 1

Vojnik iz Australije zadobio je ozbiljne povrede glave i prsa nakon što ga je preko vikenda napao krokodil, a kako javljaju australski mediji, krokodil je ugrizao i njegovog kolegu.

Australski mediji objavili su da su dvojica vojnika, kada su napadnuti, plivala u blizini obalnog ribarskog sela na poluotoku Cape York, oko 800 kilometara sjeverno od Cairnsa.

"Dva su čovjeka plivala u vodama punima krokodila. Jedan je napadnut, drugi je pokušao pomoći", javlja ABC.

Vojnik koji je pritekao svom kolegi u pomoć, prema medijskim izvještajima, zadobio je povrede ruke i zgloba. Nije odmah bilo jasno šta se dogodilo s krokodilom.

Odjel odbrane saopćio je za ABC da su obojica pripadnici vojske, ali nije rečeno jesu li bili na dužnosti kada se napad dogodio. Odjel za okoliš Queenslanda još će istražiti incident, s timom službenika za zaštitu divljih životinja trebao je stići do udaljenog područja tek kasnije u subotu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...