POJEO GA ŽIVOG: Uhvatili su ogromnu riječnu zvijer i U NJENOM STOMAKU pronašli jezivo otkriće (VIDEO)

Arhipelag je dom za 14 vrsta ove opasne životinje

  • Hronika

  • 06. Avg. 2022  

  • 0

Ogroman krokodil ubica uhvaćen je nekoliko dana nakon što je pojeo živog ribara u Indoneziji.

Otac troje djece Samsul Bahri, 45, lovio je škampe duž rijeke Semaja u Nunukan Regenci, u provinciji Sjeverni Kalimantan, 19. jula kada ga je džinovska zvijer uhodila i napala.

Policija je tri dana mahnito tragala za krokodilom, a u toku potrage je uhvatila nekoliko reptila.

Gmizavci su savladani i natjerani da povraćaju da bi provjerili da li imaju ljudske ostatke u stomaku, ali nije bilo tragova ribarevih ostataka.

Ali 22. jula, tim je namamio stvorenje dugo više od sedam metara, koje su uspavali anestetikom, nakon što je uhvaćeno u zamku.

Natjerano je da povraća kao i ostali, a unutra su našli komade djelimično svarenih ljudskih udova i kostiju.

Od tada je potvrđeno da posmrtni ostaci pripadaju Samsulu. Nesrećna vijest je potvrđena njegovoj supruzi i djeci.

Indonezijski arhipelag je dom za 14 vrsta krokodila - sa velikom populacijom izuzetno velikih i nasilnih estaurskih krokodila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...