TUŽNA VIJEST: U Prokoškom jezeru utopio se mlađi muškarac, danas potraga za tijelom…

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o maloljetniku od oko 15 godina.

  • Hronika

  • 10. Avg. 2021  10. Avg. 2021

  • 1

Na Prokoškom jezeru jutros je nastavljen uviđaj i bit će organizirana potraga za tijelom mlađeg muškarca koji se jučer u kasnim popodnevnim satima utopio na ovom jezeru, rečeno je iz MUP-a Srednjobosanskog kantona.

Policiji je slučaj prijavljen sinoć u 20.10 sati. Prema navodima iz prijave, utopio se strani državljanin.

S obzirom na to da je bilo kasno da se organizira potraga, "Faktor" javlja da se očekuje da će danas za tijelom utopljenika tragati ronioci.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o maloljetniku od oko 15 godina.

Očevici su ispričali da su dvojica mlađih muškaraca ušla u jezero i obojica se počela utapati. Jednog su građani uspjeli izvući te je vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu, dok drugome nije bilo pomoći.

Više informacija očekuje se tokom dana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...