MILO ĐUKANOVIĆ O KLIMATSKIM PROMJENAMA: “Nema vremena za gubljenje ni opravdanja…”

"...za nove izgovore."

  • Regija

  • 10. Avg. 2021  10. Avg. 2021

  • 0

Najnoviji izvještaj Međunarodnog panela o klimatskim promjenama potvrdio je da je posljednji čas za zajedničku klimatsku akciju, ocijenio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

Podsjeća da je prilika za to Samit lidera u Glazgovu u novembru.

“Za Crnu Goru, za sve nas, prilika da učinimo još jedan iskorak, ovog puta i hrabriji i odlučniji. Za našu budućnost, kroz proaktivan odnos i saradnju svih nacionalnih i međunarodnih aktera. Nema vremena za gubljenje niti opravdanja za nove izgovore”, naveo je Đukanović na Twitteru, navodi Antena M.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...