DRAMA NA TREBEVIĆU: Zaposlenici i posjetioci "Sunnylanda" HITNO EVAKUISANI

Policijske jedinice upućene su prema "Sunnylandu", nakon čega će biti obavljen kontradiverzioni (KDZ) pregled kako bi se ustanovilo da li je riječ o lažnoj dojavi ili je zaista postavljena eksplozivna naprava.

  • Vijesti

  • 12. Avg. 2021  12. Avg. 2021

  • 0

Objekt "Sunnyland" na Trebeviću je ispražnjen nakon što je oko 14 sati dojavljeno da je postavljena bomba.

Ovu informaciju za Klix.ba je potvrdila portparolka Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Policijske jedinice su upućene prema "Sunnylandu", nakon čega će biti obavljen kontradiverzioni (KDZ) pregled kako bi se ustanovilo da li je riječ o lažnoj dojavi ili je zaista postavljena eksplozivna naprava.

"Sunnyland" je zabavni park smješten na olimpijskoj planini Trebević, na samo deset minuta vožnje od centra Sarajeva.

Objekt u sklopu kojeg se nalaze restoran, igraonice za djecu, šetalište, rollerkoster i drugi sadržaji, česta je destinacija za porodična druženja brojnih Sarajlija i turista.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...