NAKON ŠTO JE OTPRATILA IGORA: Severina zapratila najzgodnijeg srbijanskog glumca

Zapratila je i nekoliko svojih dugogodišnjih saradnika, prijateljicu Ivu Radić i Petra Grašu, kao i glumce Gorana Bogdana i Hristinu Popović.

  • Estrada

  • 12. Avg. 2021  12. Avg. 2021

  • 1

Prije nešto više od mjesec dana, Severina i njen suprug Igor Kojić otpratili su se s Instagrama, a pjevačica koja ima više od milion pratilaca, nije pratila nijedan profil.

Međutim, Seve je jučer i danas zapratila više od 20 osoba. Među njima su košarkaši Luka Dončić i Boban Marjanović, s kojima se pjevačica sinoć družila na zabavi.

Zapratila je i nekoliko svojih dugogodišnjih saradnika, prijateljicu Ivu Radić i Petra Grašu, kao i glumce Gorana Bogdana i Hristinu Popović.

Među poznatim osobama koje je zapratila, našao se i srbijanski glumac Miloš Biković, koji se nedavno našao u centru skandala nakon što ga je bivša Arina Voloshina nazvala egocentrikom te na društvenim mrežama opisala svoj nezdrav odnos s glumcem. Inače, Milošu mnogi tepaju da je najzgodniji srpski glumac.

Od svjetskih faca, Seve je zapratila Rihannu, Madonnu i Brucea Springsteena, za kojeg je više puta istaknula da joj je omiljeni pjevač, piše "Index".

Podsjećamo, Igor je, nakon što je otpratio Severinu, povećao broj profila koje prati, a među njima se našlo i ime popularne srpske pjevačice Breskvice, piše Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...