"SLOBODNA BOSNA" EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Turski predsjednik Recep Tayip Erdogan dolazi u višednevnu posjetu BiH da bi prisustvovao svadbi Jasmine Izetbegović, kćerke Bakira i Sebije

Kao što smo nedavno pisali, Jasmina Izetbegović udaje se za Jasmina Humačkića, biznismena porijeklom iz Stoca, koji živi u Njemačkoj.

  • Vijesti

  • 13. Avg. 2021  13. Avg. 2021

  • 6

Iako to nije potvrđeno (ali ni demantirano) iz Ambasade Turske u Bosni i Hercegovini, sasvim je izvjesno da će predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan posjetiti Bosnu i Hercegovinu tokom ovog mjeseca. U posjetu BiH Erdogan će stići 23. augusta i zadržat će se nekoliko dana.

Kako ekskluzivno saznaje "Slobodna Bosna", Erdogan dolazi u višednevnu posjetu našoj zemlji sa suprugom Emine na poziv lidera Stranke demokratske akcije Bakira Izetbegovića i njegove supruge Sebije da prisustvuje svadbi njihove kćerke Jasmine!

Kao što smo nedavno pisali, Jasmina Izetbegović udaje se za Jasmina Humačkića, biznismena porijeklom iz Stoca, koji živi u Njemačkoj. Svadba je zakazana za 27/28. augusta ove godine u bašti sarajevskog hotela "Europa". Detalji svadbe koje dogovaraju porodice Izetbegović i Humačkić, ne iznose se u javnost, poznato je tek da se očekuje nekoliko stotina zvanica, među kojima će biti veliki broj uglednih ljudi iz svijeta politike, kulture, javnog života Bosne i Hercegovine i inozemstva.

Podsjetimo, prije pet godina, bračni par Izetbegović bio je gost na spektakularnoj svadbi u Istanbulu povodom udaje Summeye Erdogan, mlađe kćerke predsjednika Turske, za biznismena Selceka Barjaktara. Među šest hiljada zvanica, pored Izetbegovića, iz regiona je ovoj svečanosti prisustvovao i premijer Albanije Edi Rama.

("SB")        

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...