LEPA BRENA NE ŠTEDI NA PROVODIMA: Nakon Crne Gore, otplovila je na poseban otok

Brena je oduševljena...

  • Regija

  • 18. Avg. 2021  

  • 0

Nakon što je sa svojom luksuznom jahtom obišla velik dio hrvatske obale i Crnu Goru, muzička diva cijele regije, Lepa Brena, sa suprugom Bobom Živojinovićem, krenula je prema Grčkoj.

Pjevačica tamo uživa s prijateljima, sestrom i njenim suprugom, a prva destinacija joj je Krf. Srpski mediji navode kako je Brena oduševljena ovim otokom pa je osim plaže, iskoristila vrijeme te posjetila i grad. Itekako su joj se svidjeli tradicionalni restorani, a posebno ju je dojmila i organizirana grčka večera.

Mediji pišu kako su Brena i suprug Boba do ranih jutarnjih sati uživali u grčkoj hrani i muzici, ali nisu gubili vrijeme te su ujutro nastavili obilaziti obližnje otoke nedaleko Krfa.

alt

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...