UZNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ KABULA: Talibani pucaju pred očajnim ženama i djecom (VIDEO)

Kako se navodi u opisu videa ovo su scene koje se dešavaju nekoliko puta dnevno sa različitih strana aerodroma u Kabulu.

  • Svijet

  • 19. Avg. 2021  

  • 0

Uznemirujuće snimci dolaze sa Aerodroma iz Kabula, a prema podacima jednog talibanskog zvaničnika, od nedjelje je na aerodromu u Kabulu poginulo 12 ljudi.

U videu koji je objavljen na društvenoj mreži Twitter vidi se kako talibani pucaju u zrak pred očajnim ženama i djecom.

Kako se navodi u opisu videa ovo su scene koje se dešavaju nekoliko puta dnevno sa različitih strana aerodroma u Kabulu.

Jedan od zvaničnika talibana, koji je htio da ostane anoniman, apelovao je, kako je prenio BBC na gomilu na kapijama da idu kući ako nemaju pravo na putovanje i rekao da talibani ”ne žele nikoga da povrijede” na aerodromu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...