VELIKA FEŠTA KOD DRAGANA ČOVIĆA: Na slavlje mu stigli Dodik, Radončić i Grlić Radman...zabavljao ih Halid Bešlić do ranih jutarnjih sati (FOTO, VIDEO)

Dodik je jučer boravio u službenoj posjeti Mostaru gdje se sastao sa političkim predstavnicima srpskog naroda u južnom dijelu BiH nakon čega odazvao Čovićevom rođendanskom pozivu.

  • Mini market

  • 20. Avg. 2021  20. Avg. 2021

  • 12

Dragan Čović je jučer u Mostaru proslavio 65. rođendan, a hercegovačka javnost i mediji pišu o zanimljivoj torti u čast slavljenika te lideru SNSD-a Miloradu Dodiku koji je na rođendan stigao vladinim helikopterom.

Prije nekoliko dana lider HDZ-a je proslavio 31. godišnjicu osnivanja te stranke, a nekoliko dana poslije i svoj rođendan. Privatna zabava za najbliže prijatelje i saradnike je održana u Ljetnikovcu Radobolja u Mostaru, a među njima je bio i član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik.

Dodik je jučer boravio u službenoj posjeti Mostaru gdje se sastao sa političkim predstavnicima srpskog naroda u južnom dijelu BiH nakon čega odazvao Čovićevom rođendanskom pozivu.

Hercegovački portali su objavili snimak slijetanja helikoptera Helikopterskog servisa RS-a na stadion "Pod Bijelim brijegom" odakle se automobilom uputio do ljetnikovca. Na proslavi je bio i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić i ministar vanjskih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman koji svesrdno zagovara sve Čovićeve ideje o izmjenama Izbornog zakona.

Odabrano društvo su na zabavi koja je trajala do ranih jutarnjih sati navodno zabavljali Halid Bešlić i Klapa Intrade.

Rođendanska torta je, kako se može vidjeti na fotografiji koju je objavio Dnevni list, ukrašena grbom porodice Čović.

alt

"U plavom polju zlatni koračajući lav drži mač u desnici. Glava štita raskoljena. Desno crveno-srebrna šahovnica, lijevo u srebrnom polju crveni latinski križ. Plašt crveno-srebrn i plavo-zlatan. Na kacigi s vijencem (crven-srebrn-plavi-zlatni-crven-srebrn) stoji orao uzdižućih krila, zlatno naoružan, u kandžama drži poskoka. Grb obitelji Čović 14. lipnja ove godine registriran je u Registru obiteljskih grbova Heraldic arta u Rijeci", navedeno je, prenosi Klix.

Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...