BAKIR IZETBEGOVIĆ NA TURNEJI: Evo gdje je danas svratio... (FOTO)

Izetbegović je jučer posjetio  i Sanski Most gdje je prisustvovao tribini koja je održana u organizaciji Općinskog odbora Stranke demokratske akcije (SDA) Sanski Most.

  • Politika

  • 21. Avg. 2021  

  • 1

Muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić je danas u svom uredu u Bihaću primio predsjednika Stranke demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića.

Podsjetimo, Izetbegović je jučer posjetio  i Sanski Most gdje je prisustvovao tribini koja je održana u organizaciji Općinskog odbora Stranke demokratske akcije (SDA) Sanski Most.

Ovom prilikom Izetbegović je iskazao zadovoljstvo zbog ostvarenog napretka u Sanskom Mostu, te je iskazao punu podršku svim budućim projektima o kojima je konkretnije razgovarano na ranijem sastanku sa načelnikom Općine Sanski Most Farisom Hasanbegovićem i rukovodstvom Općinskog odbora SDA Sanski Most.

Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, predsjednik SDA je kazao da na nju značajno utječe i situacija u svijetu, naročito u SAD-u i Evropskoj uniji.

"Najvažniji vektor i najjača silnica u svemu tome je naša volja, volja SDA. Da nema SDA, ko zna kako bi sve to završilo, a SDA ipak drži stabilnost, sigurnost i da se sve kreće u pravom smjeru", izjavio je između ostalog Izetbegović.

Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović posjetio je danas Muftijstvo bihaćko, gdje se sastao sa muftijom bihaćkim, hafizom Mehmedom ef. Kudićem

Objavljuje Bakir IzetbegovićSubota, 21. kolovoza 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...