SVE SE DESILO NA TRIGLAVU: Pogledajte kako su premijera Slovenije Janeza Janšu demonstranti verbalno napali (VIDEO)

Nije došlo do fizičkog sukoba međutim demonstranti su govorili razne ružne stvari premijeru Janši, između ostalog optužili su ga i da je kriv za sve loše stvari u državi.

  • Regija

  • 21. Avg. 2021  21. Avg. 2021

  • 0

Premijera Slovenije Janeza Janšu i ministra unutrašnjih poslova Aleša Hojsa sinoć su u planinarskom domu u podnožju Triglava verbalno napali antivladini demonstranti.

Njih dvojica su se konfrontirali s grupom demonstranata u i ispred planinarskog doma dok su se i jedni i drugi spremali za penjanje na planinu.

Nije došlo do fizičkog sukoba međutim demonstranti su govorili razne ružne stvari premijeru Janši, između ostalog optužili su ga i da je kriv za sve loše stvari u državi, piše Klix.

Demonstranti, koji obično organizuju biciklističke skupove u centru Ljubljane, obilježavali su u tom momentu 70. sedmicu protesta penjući se na Triglav biciklima. 

Objave na društvenim mrežama ukazuju na to da su se demonstranti i vladini zvaničnici slučajno sreli.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...