“UNA JE SAD POPULARNIJA OD MENE”: Čola progovorio o kćerkama i otkrio nešto što nismo znali

Zdravko već dugi niz godina živi u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, koja mu je veliki oslonac i podrška u životu.

  • Estrada

  • 22. Avg. 2021  

  • 0

Čola priznaje da mu ne smeta što mu je kćerka na kratko „ukrala” slavu, te otkriva da i ona čak ima svoje obožavaoce, ali da obje nasljednice obožavaju njegove pjesme.

– Una je sada popularnija od mene. Ima svoje obožavaoce… Šala na stranu, sve je to dobro, neka je. Ali mene je druga kćerka Lara zapravo oduševila kako zna moje pjesme. Obje su bile u publici i divno je što znaju moje pjesme. Uživale su i to baš. Vidio sam ih sa bine. Svaku pjesmu su pjevale sa mnom i to me čini radosnim.

alt

Zdravko već dugi niz godina živi u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, koja mu je veliki oslonac i podrška u životu. Kako kaže, žena i njegove kćerke imaju apsolutno razumijevanja za to što često nije sa njima kući zbog nastupa.

– Ništa mi ne zamjeraju. Šta meni da zamjeraju? (smijeh) Volimo se… Znaju oni i navikli su da sam u muzici dosta posvećen. Iako volim moju porodicu više, opet je muzika ta koja mi čini zadovoljstvo. Nema ljepšeg od zvuka instrumenta koji ponese ritam – kaže Čola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...