NOVI HIT POPULARNOG DVOJCA IZ SARAJEVA: Čola nakon dvije godine objavio pjesmu koju je napisao Merlin (VIDEO)

Sada se dvojac sastao na pjesmi za koju je spot pisan u njihovom rodnom Sarajevu.

  • Estrada

  • 03. Apr. 2024  03. Apr. 2024

  • 0

Dvije najveće regionalne zvijezde spojile su se na pjesmi "Biraj ti".

Zdravko Čolić objavio je na YouTubeu nakon dvije godine novu pjesmu "Biraj ti", za koju je muziku i tekst pisao Dino Merlin, a aranžman je radio Marko Louis.

Nije to prva muzička saradnja dvije zvijezde, prva je bila na Zdravkovom albumu "Da ti kažem šta mi je" iz 1990. godine, a onda i na pjesmi "Kao moja mati" iz 2006. godine.

Sada se dvojac sastao na pjesmi za koju je spot pisan u njihovom rodnom Sarajevu.

"Biraj ti" donosi nostalgičnu priču o uspomenama i sjećanjima na staru ljubav koja se vraća, a o čijoj sudbini odlučuje upravo ona, žena koju autor naziva Jelena.

Spot za pjesmu sniman je pod redateljskom palicom proslavljenog bosanskoherecegovačkog redatelja Arneja Misirlića, koji je svojom vizijom i filmskim kadrovima, dodatno istaknuo emotivnost i autentičnost ove muzičke priče. Kao kulisa za spot odabrana je bečka kafana kultnog hotela Europa, stvarajući atmosferu i šarm koji će obožavatelje potpuno uvući u muzičku čaroliju i svijet nove Čolićeve pjesme uz koju će se moći i plakati, i veseliti, ali i lomiti čaše – kako od sreće, tako i od tuge.

Poklonike njegove muzike do kraja godine očekuju brojne premijere novih pjesama, koje će biti uvertira u 16. studijski album.

Pjesma je dostupna na svim streaming platformama te na službenom Youtube profilu Zdravka Čolića.

Više informacija o nadolazećim pjesmama i koncertima može se pronaći na službenim društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...