STEVANDIĆEV JURIŠNIK NAPAO IZETBEGOVIĆA: "Bakire dođi ti pa uhapsi bilo kog Srbina"

"Kako te nije sramota Bakire?", kaže Siniša Vidović.

  • Politika

  • 22. Avg. 2021  

  • 6

Predsjednik SDA i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bakir Izetbegović govorio je juče o aktuelnim dešavanjima u Bosni i Hercegovini. Na njegove izjave oglasio se i Siniša Vidović, zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske i uspješan privrednik.

On je naglasio da narod neće dozvoliti da se i jedan Srbin više odvodi na pravdi Boga i da se sječa knezova neće sprovesti u BiH.

"Kako te nije sramota. Umjesto da nahraniš gladan narod ti ponovo dižeš tenzije da iz siromašnih prijeđemo u još siromašnije. Ovdje su prava vijest i pravi patriotizam, za sve 3 strane, samo investicije i razvoj privrede i bolji zivot građana a ne raspirivanje mržnje u kojoj definitivno bošnjački lideri prednjače", zaključio je Vidović

"Srpska strana neće, kao što nije ni do sada, učestvovati u podizanju tenzija, a da ćemo da se branimo, to hoćem", jasno je dao do znanja, pozivajući Bakira da pogleda istoriju koja je pokazatelj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...