NAKON POBJEDE NAD GENOVOM: Edin Džeko na rođendanskoj zabavi zvijezde Intera

Klub je u odbranu Scudetta kreunuo na najbolji mogući način - pobjedom nad Genovom 4:0.

  • Sport

  • 22. Avg. 2021  

  • 0

U Interu imaju razloga za zadovoljstvo na početku sezone.

Klub je u odbranu Scudetta kreunuo na najbolji mogući način - pobjedom nad Genovom 4:0. Briljirali su novi igrači u timu, Hakan Calhanoglu i Edin Džeko, koji su postigli po gol i uknjižili po asistenciju.

Dan poslije, fudbaleri Intera imali su priliku za predah. Rođendansku zabavu organizirao je Lautaro Martinez, a među zvanicama bio je i Edin Džeko. Uz Dijamanta je bio i prijatelj Edin Adilović, koji se nalazi u Milanu i koji će sinoć sa San Sira bodrio bh. napadača.

Argentinski fudbaler i velika zvijezda Intera danas slavi 24. rođendan.

Inter u narednom kolu gostuje kod Verone. Vjerovatno će i trenera Simonea Inzaghija razveseliti "teambuilding", jer to je znak da je u ekipi atmosfera na vrhunskom nivou.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...