IZGUBILA KONTROLU, PA IZLETJELA S ULICE: Starica poginula u taktorskoj nesreći

Nesreća se dogodila jučer oko 19.35 sati.

  • Hronika

  • 23. Avg. 2021  23. Avg. 2021

  • 0

Starica (77) preminula je na području Svetog Ivana Zeline u Hrvatskoj nakon što je izletjela s ulice na traktoru.

Nesreća se dogodila jučee oko 19.35 sati. Nesretna žena je vozila traktor, ali je izgubila kontrolu nad vozilom i izletila sa ulice kada je došlo do prevrtanja.

"Žena (77) je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom upravljala neregistriranim traktorom krećući se pločnikom Ulice Omamno u smjeru jugoistoka. Dolaskom do lijevog zavoja na dijelu puta gdje je uzdužni nagib u padu, sletila je na mekani teren sa zapadne strane. Uslijed nekontrolisanog skretanja prednjom stranom traktora naletila je na rastinje te je došlo do prevrtanja traktora. Smrtno je stradala u saobraćajnoj nesreći", saopćila je policija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...