GRABAR KITAROVIĆ OSTALA ZATEČENA ŠKORINOM GESTOM: Evo šta joj je pjevač poručio…

Tokom predsjedničke kampanje 2019. Grabar-Kitarović je bila česta meta Škorinih žestokih napada. Odnosi se nisu smirili ni poslije, kada mu je javno pokazala srednji prst kao odgovor na njegov stav o silovanju i pobačaju. 

  • Regija

  • 23. Avg. 2021  23. Avg. 2021

  • 2

Miroslav Škoro, saborski zastupnik, bivši kandidat za predsjednika Republike Hrvatske i bivši predsjednik Domovinskog pokreta, ovog se vikenda na svadbi sina HDZ-ovog saborskog zastupnika Ante Deura srdačno pozdravio s bivšom predsjednicom Republike Kolindom Grabar-Kitarović i, u maniri kavaljera, poljubio joj ruku.

Iz izvora bliskih bivšoj predsjednici Dnevnik.hr doznaje da je ostala neugodno zatečena Škorinom gestom, a odzdravila je, kako im je rečeno, iz pristojnosti, prenosi Index.hr.

Tokom predsjedničke kampanje 2019. Grabar-Kitarović je bila česta meta Škorinih žestokih napada. Odnosi se nisu smirili ni poslije, kada mu je javno pokazala srednji prst kao odgovor na njegov stav o silovanju i pobačaju. 

Škoro odgovorio Kolindi

Škoro je Kolindi odgovorio na Facebooku.

"Žao mi je što gospođa Grabar Kitarović danas preko anonimnih izvora poručuje da je bila neugodno zatečena mojom gestom jer nisam imao takav dojam na mjestu događaja. Kućni odgoj me naučio kako se pozdravlja damu, uz to i bivšu predsjednicu. To je čin pristojnosti. Ništa više ni manje od toga. Bez obzira na njezino naknadno negodovanje, opet bih to ponovio. 

Kad svi mi koji sudjelujemo u politici konačno shvatimo da nismo neprijatelji nego politički protivnici i da je narodu dosta naših taština, možda konačno krenemo naprijed", napisao je Škoro.

Žao mi je što gospođa Grabar Kitarović danas preko anonimnih izvora poručuje da je bila neugodno zatečena mojom gestom...

Objavljuje Miroslav ŠkoroPonedjeljak, 23. kolovoza 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...