DNEVNA DOZA FACEBOOK POLITIKE: Konaković rekao da je Fortina vlada najbolja u historiji, građani ga potopili (VIDEO)

Građani Sarajeva suočili su Konakovića s činjenicama odnosno katastrofalnim stanjem na terenu

  • Politika

  • 23. Avg. 2021  

  • 6

Predsjednik Naroda i pravde i zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Elmedin Konaković tokom video obraćanja putem svoje Facebook stranice govorio je o radu Vlade KS te kazao da je ona najbolja u historiji ovog kantona!

Međutim, građani Sarajeva suočili su ga s činjenicama odnosno katastrofalnim stanjem na terenu. Odmah po objavi ove vijesti, pojavile su se stotine komentara građana koje ne zanima politkanstvo i populizam te su s podsmijehom iznijeli kritike na ove, kako ističu, nebulozne tvrdnje.

"Ko je ba najbolji, šta drugo nego se nasmijati", "Dobar vic pravo", "On sam sebe ubijedi da je istina ono što narodu laže", "Opet se nisi umio", "Na čemu si?", "Nikad gora Vlada, sve ste zaustavili, autoput do Vogošće, gradske ceste i sve ostalo", "Je li te imalo sramota", samo su neki od komentara.

U galeriji pogledajte i druge komentare građana na Konakovićevu tvrdnju da je Vlada KS, koju još zovu Facebook i Pfizer vladom, najbolja u historiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...