OTPISANI MIRALEM PJANIĆ U VELIKIM PROBLEMIMA: Nakon silnih priča, moglo bi doći do totalnog preokreta...

Barcelona ga s platne liste želi skinuti do kraja augusta, kada i i ističe prijelazni rok u velikoj većini europskih zemalja.

  • Sport

  • 24. Avg. 2021  24. Avg. 2021

  • 0

Jasno je da već odavno Ronald Koeman ne računa na Miralema Pjanića u Barceloni. Bh. veznjak mjesecima je jedna od tema u španjolskim medijima kada su transferi i glasine u pitanju, a konkretizacija njegovog slučaja očekuje se u sljedećim danima. Barcelona ga s platne liste želi skinuti do kraja augusta, kada i i ističe prijelazni rok u velikoj većini europskih zemalja.

Španjolski list Mundo Deportivo jutros je javio da su za Pjanića zainteresirana čak četiri kluba. Osim Juventusa za kojeg je igrao prije dolaska na Camp Nou, 31-godišnji nogometaš želja je Rome, za koju je igrao još ranije (2011 - 2016) te Napolija i Fiorentine.

Juventus je klub u kojem bi Pjanić htio nastaviti karijeru, ali bivši talijanski prvak neće krenuti po Pjanića dok ne riješi situaciju s Aaronom Ramseyjem. Velšanin je, iako je krenuo u početnoj postavi 1. kola protiv Udinesea, prvi na izlaznoj listi torinskog kluba.

Problem za Pjanića je i taj što ga samo Juventus želi kupiti, a preostala tri spomenuta kluba samo bi ga dovela na jednogodišnju posudbu. Ipak, igrač je već razgovarao s novim trenerom Napolija, Lucianom Spallettijem koji ga je vodio u Romi kako bi mu objasnio novi projekt. Dakle, možda bude nešto i od toga. Želi ga i Mourinho, a priča s Fiorentinom počinje i završava na dobrom prijateljstvu Pjanićevog agenta Falija Ramadanija s klupskim predsjednikom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...