FABRIZIO ROMANO POTVRDIO: Cristiano Ronaldo želi napustiti Juventus, za njega postoji samo jedna opcija

Gdje će Ronaldo nastaviti karijeru?

  • Sport

  • 24. Avg. 2021  

  • 0

Reprezentativac Portugala i jedan od najboljih fudbalera današnjice, Cristiano Ronaldo, utakmicu prvog kola nove sezone u Seriji A protiv Udinesea započeo je sa klupe, ali je u nastavku spomenutog meča dobio priliku za igru.

Italijanski mediji odmah su objavili vijest kako je Portugalac sam zatražio da bude na klupi, jer želi napustiti klub, ali je ubrzo potpredsjednik Juventusa, Pavel Nedved, demantovao tu vijest.

"Ovo smo odlučili u dogovoru sa Ronaldom. Sve je kako treba, on sigurno ostaje u klubu", poručio je Nedved.

Međutim, jedan od najpouzdanijih novinara na svijetu kada su transferi u pitanju, Fabrizio Romano, potvrdio je u razgovoru za Football Daily kako Ronaldo želi napustiti Juventus, ali da za njega postoji samo jedna opcija za nastavak karijere.

"Cristiano Ronaldo želi napustiti Juventus. Juventus želi da ostane. Jedina opcija za Ronalda su engleski klubovi koji igraju u Ligi prvaka. Ronaldo može otići samo u engleske klubove ili neće biti nikakvog dogovora", poručio je Romano, piše Oslobođenje.

Podsjetimo, Manchester City, Manchester United, Chelsea i Liverpool su engleski klubovi koji trenutno igraju u Ligi prvaka. 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...