NEMORALNE RADNJE U CRKVI U MEĐUGORJU: Za vrijeme mise ukraden mu novčanik s novcem i dokumentima

Upoznata je krim. policija, te su preduzete potrebne mjere.

  • Hronika

  • 26. Avg. 2021  

  • 6

U srijedu (25.8.) D.Z. (1991.) iz Nove Gradiške prijavio je Policijskoj stanici Čitluk krađu osobnih stvari.

Naveo je da mu je tokom večernje mise u Međugorju ukraden novčanik s novcem i ličnim dokumentima. Upoznata je krim. policija, te su preduzete potrebne mjere.

Istog dana Policijskoj stanici Konjic je prijavljeno da je izvršena provala u stan koji se nalazi iznad područne ambulante u mjestu Solakova kula, a koja pripada Domu zdravlja Konjic.

Patrola policije je utvrdila da su odvaljena ulazna vrata, ali da ništa nije otuđeno. Također, je utvrđeno da je izvršena provala u zgradu škole koja se nalazi u blizini i koja nije u funkciji. Upoznata je krim. policija, te su poduzete potrebne mjere, saopćeno je iz MUP-a Hercegovačko - neretvanskog kantona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...