WIZZ AIR ZAPOŠLJAVA 800 RADNIKA: Poznati termini razgovora u Sarajevu i Tuzli

U okviru Wizz Airovog procesa zapošljavanja kabinskog osoblja u toku augusta i septembra će biti održan niz događaja

  • Ekonomija

  • 26. Avg. 2021  

  • 0

Wizz Air, najbrže rastuća evropska aviokompanija, otvorila je najveći konkurs u svojoj istoriji planirajući da do decembra 2021. godine širom svoje mreže zaposli 800 novih članova posade. Termini razgovora za potencijalne članove posade iz naše zemlje bit će održani u Sarajevu 27. augusta i Tuzli 29. augusta.

Zainteresovani kandidati koji su oduvijek sanjali o karijeri u aviosaobraćaju mogu se prijaviti za učešće na OVOM LINKU, saopćeno je iz Wizz Aira.

U okviru Wizz Airovog procesa zapošljavanja kabinskog osoblja u toku augusta i septembra će biti održan niz događaja, a prvi će se desiti u Sarajevu u prostorijama Hotela Holiday (Zmaja od Bosne 4), dok će u Tuzli razgovori biti održani u Golden Star Hotelu (Jevrejska 5).

Zainteresovani članovi kabinske posade imat će priliku da upoznaju Wizz Air, a njihov dolazak je predviđen tačno u 9 sati ujutro uz aktuelni CV te trebaju biti spremni za cjelodnevne aktivnosti koje uključuju predstavljanje, snalaženje u različitim situacijama, timske vježbe i individualne intervjue.

Članovi kabinske posade od Wizz Aira mogu očekivati konkurentnu zaradu u jednoj od najbrže rastućih aviokompanija u Evropi, vodeću obuku u ovoj industriji, kao i raspored koji se objavljuje svake dvije sedmice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...